Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου: Στην LP Clinic χτυπάει η καρδιά των μεταμοσχεύσεων μαλλιών!

Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου: Στην LP Clinic χτυπάει η καρδιά των μεταμοσχεύσεων μαλλιών!

Ο Δερματολόγος και ιδρυτής της LP Clinic με έδρα τη Γλυφάδα, Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο NouPou μίλησε για τη δημιουργία της πρότυπης κλινικής LP Clinic, τις υπηρεσίες στις οποίες ειδικεύονται, αλλά και για το όραμά του να γίνει η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός ιατρικού τουρισμού.

Ο Δερματολόγος Λευτέρης Παπανικολάου με την αμεσότητά του και την ειλικρινή του στάση απέναντι στον ασθενή δεν σου αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις ή γκρίζες ζώνες. Σε κερδίζει κατευθείαν η τιμιότητα και το πάθος του για την περίπτωση κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Εστιάζει στην προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, με αγάπη για τον άνθρωπο και επιστημονική ακρίβεια. Ο ίδιος, με την ίδρυση της LP Clinic στην καρδιά της Γλυφάδας, παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στη δερματολογία, την αισθητική ιατρική, την πλαστική χειρουργική αλλά και τη μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία ειδικεύεται, με αξιοπιστία, ειλικρίνεια και πάθος για τα τέλεια αποτελέσματα.

Εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών

«Τα μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό χαρακτηριστικό. Για πολλούς ανθρώπους είναι σύμβολο ομορφιάς και αυτοπεποίθησης», αναφέρει ο Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου.

Στην LP Clinic προσφέρεται μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που καλύπτει τις ανάγκες της δερματολογίας, της αισθητικής ιατρικής και της μεταμόσχευσης μαλλιών, με πρόσφατη προσθήκη την πλαστική χειρουργική και τη δερματοστιξία. Επιπλέον, έχει αναπτυχθεί μια σειρά καλλυντικών προϊόντων που σχεδιάστηκαν για την περιποίηση και προστασία του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής. Ενώ, όσον αφορά στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, υπάρχει κορυφαία εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά από ειδικούς γιατρούς, ενώ ο Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου ηγείται προσωπικά της ομάδας ως διευθυντής και ιδρυτής της εταιρείας. Διαθέτουν 17 χρόνια συνεχούς εμπειρίας και top-notch τεχνολογία, λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια και βραβεία για τη φυσικότητα των αποτελεσμάτων, πράγμα που αποτελεί και το πιο δυνατό τους σημείο.

Η ειδοποιός διαφορά της LP Clinic

«Στη μεταμόσχευση μαλλιών έχω επινοήσει και εφαρμόσει την τεχνική Implantation DIRECT IN, η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση απευθείας μοσχευμάτων χωρίς υποδοχές. Είμαι ίσως ο πρώτος που την εφάρμοσε στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη και έχω εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς σε αυτήν την τεχνική. Η δερματολογία μου αρέσει εξίσου, καθώς είναι κάτι που αγάπησα και έγινα πολύ καλός αφού ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός -το καλύτερο και πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Ευρώπη», θα εξηγήσει ο Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου.

Ιατρικός Τουρισμός

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει αρωγός στον ιατρικό τουρισμό στην Ευρώπη, τον οποίον έχουμε ξεκινήσει τόσα χρόνια πριν χωρίς οργανωμένες πράξεις από το κράτος, με στόχο να τον διευρύνουμε και να τον γιγαντώσουμε όπως η Τουρκία».

Ο Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου σε δηλώσεις του αναφέρει πως πολύ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του ήταν και η ευκαιρία που είχε να εκπαιδεύσει νέους γιατρούς ανά τον κόσμο. «Αντιλήφθηκα την αυξανόμενη ζήτηση για ιατρικό τουρισμό και βοήθησα περισσότερες από 50 χώρες να αναπτύξουν αυτή την τέχνη. Λίγοι γνωρίζουν ότι οι Έλληνες ιατροί είναι πρωτοπόροι στη μεταμόσχευση μαλλιών και έχουν κατακτήσει σαν τον Μέγα Αλέξανδρο τον συγκεκριμένο χώρο στο παγκόσμιο στερέωμα».

«Όσον αφορά τον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χώρα μας μπορεί να αναπτυχθεί ως προορισμός για ιατρικούς τουρίστες. Η LP Clinic ήδη συνεργάζεται με χώρες όπως το Ισραήλ, η Αμερική, η Αγγλία, το Ντουμπάι και άλλες, όπου μας αποστέλλονται ασθενείς για διάφορες ιατρικές υπηρεσίες, ιδίως μεταμόσχευση μαλλιών. Έχουμε ήδη υποβάλει πρόταση στον Δήμαρχο Γλυφάδας σχετικά με το έργο του Ελληνικού, το οποίο αναμένεται να φέρει χιλιάδες τουρίστες στην περιοχή. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που θα συγκεντρώνει γιατρούς με υψηλή ποιότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών και γνώση. Επιπλέον, σχεδιάζουμε να προσφέρουμε μικρές χειρουργικές επεμβάσεις με τοπική αναισθησία σε πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Αυτή η προσπάθεια αντιπροσωπεύει ένα όνειρο για μας και συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της LP Clinic σε διεθνές επίπεδο».