Η ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία με PRP στο πρόσωπο.

Vampire face lift
Πρόκειται για αυτόλογη ανάπλαση και αναγέννηση των ιστών μέσω πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος, το οποίο εγχύεται στην περιοχή που επιλέγουμε. Το πλάσμα ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη σε βαθμό μεγαλύτερο απ’ αυτόν που παράγει ο οργανισμός από μόνος του. Το PRP περιέχει διάφορους αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες, που ενισχύουν την αγγειογένεση καθώς και την εγγενή ικανότητα του σώματος να επισκευάζει και να αναγεννά.

Συμπτώματα

Ενδείκνυται για αποκατάσταση σφριγηλότητας, ελαστικότητας, λάμψης, λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής. Επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση και επούλωση ελκών.

Θεραπεία

Γίνεται σαν μεσοθεραπεία στο χόριο του δέρματος αφού έχει προηγηθεί αιμοληψία και φυγοκέντρηση του αίματος για τον απαραίτητο διαχωρισμό των συστατικών του. Σε αυτό το στάδιο απαραίτητη είναι η εμπειρία και η γνώση του ιατρού έτσι ώστε ο χρόνος και η ταχύτητα περιστροφής να είναι η κατάλληλη για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η θεραπεία γίνεται με πολύ λεπτές και μικρές σε μήκος βελόνες και αφού έχει προηγηθεί η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Α. Ναι, γιατί είναι συστατικό του δικού σας οργανισμού, που επιστρέφει εμπλουτισμένο σε σας.

Α. Χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές βελόνες για την έγχυση. Παρ’ όλα αυτά η χρήση μια τοπικής αναισθητικής κρέμας συνιστάται.

Α. Μετά από ένα μήνα και αφού έχουν προηγηθεί δύο τουλάχιστον θεραπείες σε διάστημα 30 ημερών.