Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό και κοκτέιλ 55 + 1 θρεπτικών συστατικών για το δέρμα η οποία περιλαμβάνει: 14 Βιταμίνες, 24 Αμινοξέα, 4 Ιχνοστοιχεία, 6 Συνένζυμα, 5 Νουκλεϊνικά οξέα, 2 Αντιοξειδωτικά και Υαλουρονικό οξύ.
Το κοκτέιλ αυτό είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία με μικρό γέμισμα που εξασφαλίζει, μείωση των λεπτών ρυτίδων, σφριγηλότητα, ελαστικότητα, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία με μεγάλη υγροσκοπική δράση. Πραγματοποιεί δέσμευση μεγάλης ποσότητας νερού μέσω της δημιουργίας δεσμών υδρογόνου και νερού + δράση στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και στην αγγειογένεση. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την ιξωδοελαστική ισορροπία μεταξύ επιδερμίδας και δέρματος.

Συμπτώματα

Αντιμετώπιση των αιτιών της γήρανσης και διατήρηση των τερματικών χαρακτηριστικών.

Θεραπεία

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και το πάνω μέρος των χεριών. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Η συσκευασία είναι ένα πλήρες κιτ μεσοθεραπείας για πέντε συνεδρίες με πέντε φιαλίδια των 3ml μιας χρήσης. Υπάρχει πρωτόκολλο θεραπείας 3 ή 6 μηνών με μία εφαρμογή ανά μήνα και συντήρηση ανά εξάμηνο.

Α. Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε εξαιρετικά λεπτές βελόνες, οι οποίες, μέσω ενός εργαλείου εισάγονται σε περιοχή που θέλουμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία. Συνεπώς δεν υπάρχει μεμονωμένος πόνος αλλά μια γενική αίσθηση. Χρησιμοποιούμε μια τοπική αναισθητική κρέμα για μείωση αυτής της αίσθησης.

Α. Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας. Το μόνο ίσως ενοχλητικό θα είναι μια ερυθρότητα στο σημείο εφαρμογής η οποία υποχωρεί άμεσα.