Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Τρείς (3) συνεδρίες στην LP CLINIC με την προνομιακή τελική τιμή των 600€!!!

Ενδολιπική Θεραπεία με το AQUALYX

Είναι μια ασφαλής,ανώδυνη μη χειρουργική θεραπευτική ιατρική πράξη. Μειώνει το τοπικό λίπος σε προβληματικές περιοχές όπως: διπλοσάγωνο, βραχίονες, σωσίβια μέσης, γοφούς, ψωμάκια, μηρούς, γόνατα.

Αποκτήστε σήμερα την προνομιακή προσφορά καλώντας μας στο 📞210 8982389  ή συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας!

 

Λιποδιάλυση ενέσιμη

Η ενδολιπική θεραπεία αποτελεί τη μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους χωρίς νυστέρι.

Συμπτώματα

Το λίπος στον ανθρώπινο οργανισμό λειτουργεί ως “μονωτικό” υλικό, διατηρώντας το σε σταθερά επίπεδα θερμοκρασίας, προστατεύοντας από κραδασμούς, προστατεύοντας τα ζωτικά όργανα  βοηθώντας στη καλύτερη απορρόφηση βιταμινών και λειτουργεί και σαν αποθήκη ενέργειας. Κάποιες φορές όμως το σώμα συγκρατεί περισσότερο λίπος από όσο χρειάζεται.
Με τη μέθοδο της ενέσιμης λιποδιάλυσης, απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα που βρίσκονται αποθηκευμένα, τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.

Θεραπεία

Σημεία εφαρμογής:

  1. Μπράτσο, μασχάλες
  2. Παρειές, στήθος
  3. Κοιλιά, στομάχι
  4. Μέση, ψωμάκια
  5. Οπίσθια
  6. Γοφοί
  7. Εσωτερικό των μηρών
  8. Γόνατα
  9. Προγούλι

Α. Όπως σε κάθε θεραπεία με υποδερμικές βελόνες είναι πολύ πιθανό να προκληθεί ελαφρύ πρήξιμο, εκχυμώσεις και αιματώματα τα οποία υποχωρούν πλήρως μετά από 5 περίπου ημέρες.

Α. Για να γίνουν εμφανή τα αποτελέσματα χρειάζονται κατά μέσο όρο 3-5 θεραπείες με ενδιάμεσα διαλείμματα  4-6 εβδομάδων. Μετά από 1 βδομάδα επιτρέπεται να εφαρμόστε ξανά το φάρμακο μόνο σε εκ νέου υπό θεραπεία περιοχή.

Α. Για τις επόμενες 12 ώρες μετά τη θεραπεία να μην εφαρμόζεται καλλυντικά στη περιοχή όπου έγινε η έγχυση. Επίσης να αποφεύγεται η άμεση επαφή με θερμότητα και ακτινοβολία (ηλιοθεραπεία, σάουνα). Προτείνεται να ακολουθήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής μετά από 7 ημέρες για καλύτερα αποτελέσματα.

Α. Η ενδολιπική θεραπεία μπορεί να χορηγηθεί σε ασθενείς από 18-60 ετών για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές.